Survitec Group er en verdensledende leverandører av brann-, rednings- og sikkerhetsløsninger til både fartøy, rigger, forsvar og luftfart. «For oss er det et privilegium og et naturlig valg å støtte det imponerende arbeidet Redningsselskapet driver», sier Administrerende Direktør Bente Storhaug Dahl. «Vi er stolte av å kunne identifisere oss med en så anerkjent og profesjonell aktør som Redningsselskapet. Vi har et felles mål om å forebygge ulykker og å levere produkt og tjenester som skal redde liv når ulykken først er ute, og dette gjør samarbeidet ekstra meningsfullt.»

Avtalen ble offentliggjort samtidig med at en ny Elias-båt ble døpt i Ålesund sentrum 19. juni 2014. Båten bærer navnet Crewsaver, som rett oversatt betyr «Mannskapsredder» eller «Livredder». Crewsaver er en av Survitec Groups merkevarenavn for sikkerhetsutstyr som redningsvester og redningsdrakter både til fritidsmarkedet og til profesjonelt bruk. «Gjennom å donere en ny Elias-båt til Redningsselskapet håper vi å kunne bidra til at både barn og voksne blir mer bevisst på hvor viktig det er å tenke sikkerhet når en er på sjøen. Vi har en lang kyst med mange perler og muligheter for flotte opplevelser, og vi ønsker å bidra til en bevisstgjøring rundt at ferdsel i båt må skje med respekt. Vi har rett og slett ingen å miste!», understreker Salgs og Markedssjef Bjørn Nogva.

Survitec Norway har under det tidligere navnet Brude Safety gjennom en årrekke vært en av Redningsselskapets leverandører. «Som en del av Survitec Group har vi imidlertid fått et større produkt- og tjenestespekter som gjør oss i stand til å betjene kunder som Redningsselskapet på en langt bedre måte enn tidligere», sier Tommy Hagen som er Kundeansvarlig for Redningsselskapet.
 
For mer informasjon, se Redningsselskapet